Frigarui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui,
  • 4 ardei,
  • 4 rosii,
  • 2 cepe mari,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • vegeta,
  • betisoare pentru frigarui.

Mod de preparare

Pieptul de taie cuburi mari, iar aceeasi dimensiune se pastreaza pentru rosii si ardei. Ceapa o taiem in doua si separam foile. Incepem sa punem pe bat, ardei, ceapa, piept, rosie. Incercam sa lasam ceapa si ardeiul spre margini, iar rosia mai in interior.

Presaram condimentele pe frigaruie si punem la gratar. Rotim frigaruia in asa fel incat sa patrunda caldura pe toate partile. Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise