Frigarui din piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui dezosat si fara pielita ,
  • 3 cepe potrivite ,
  • 3 ardei grasi rosii potriviti ,
  • 3 rosii
  • condimente pentru carne de pui

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza si se pune intr-un vas unde se lasa circa 5 minute amestecandu-se pentru a fi toate bucatile condimentate .

Rosiile si ceapa se taie in 4 sau in 6 , iar ardeii dupa ce se taie pe lungime fiecare felie se taie in doua .

Pe betele de frigarui se aseaza ingredientele in aceasta ordine : ardeiul gras , piept de pui , ceapa , rosia si tot asa pana se umple batul de frigaruie .

Se frig pe grill , sucindu-se pe fiecare parte .

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise