Frigarui cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • slanina (daca se poate sa aiba si un pic de carne)
  • ceapa daca se poate rosie
  • rosii cherry
  • ardei gras rosu, verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.

Slanina se taie feliute subtiri.

Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.

Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.

Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , slanina si carne si apoi se repeta pina la umplerea tepusei, virful tepusei tot ceapa este .

Se sareaza si se pipereaza.

Se coc la gratar cam 30 de minute, sa fie rumenenite toate, sint o bunatate !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise