Frigarui de caracatita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o caracatita frageda
  • zeama de la o lamaie
  • 1 ardei iute rosu proaspat, tocat
  • frunze tocate de la o legatura mica de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Scoateti caracatita fiarata pe o planseta de tocat si taiati-i tenataculele. Aruncati carnea maronie din interior capului , gura si ochii, apoi taiati capul felii. Rasuciti tentaculele si carnea si insirati-le pe frigarui( daca folositi frigarui de lemn, inmuiatii intii in apa). Faceti carnea pe gratar cu carbuni, stropind-o cu putina zeama de lamaie cind o intoarceti. Serviti pe un plator cu ardei iute tocat si frunza de patrunjel

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise