Frigarui de ciupercute aromate

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciupercute brune
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1 lingurita sare roz de Himalaya
  • ½ lingurita piper proaspat macinat
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire de patrunjel

Mod de preparare

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul si usturoiul maruntit.

Cu amestecul de condimente ungem ciupercutele pe ambele parti.Se pun frigaruile pe grill-ul incins.

Se frig frigaruile de ciupercute pe ambele parti.

Dupa ce s-au gatit frigaruile e mai ung cu amestecul ramas de condiment si se presara patrunjel tocat marunt.

Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca si garniture pentru carne de pui.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise