Frigarui de ciupercute aromate

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciupercute brune
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1 lingurita sare roz de Himalaya
  • ½ lingurita piper proaspat macinat
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire de patrunjel

Mod de preparare

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul si usturoiul maruntit.

Cu amestecul de condimente ungem ciupercutele pe ambele parti.Se pun frigaruile pe grill-ul incins.

Se frig frigaruile de ciupercute pe ambele parti.

Dupa ce s-au gatit frigaruile e mai ung cu amestecul ramas de condiment si se presara patrunjel tocat marunt.

Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca si garniture pentru carne de pui.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise