FRIGARUI DE PESTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste intreg sau 1 kg file de peste
  • sare,piper dupa gust
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • rosii,ardei gras,ceapa uscata

Mod de preparare

Rosiile se spala, se taie bucati,ceapa se curata,se spala se taie felii potrivite,ardeii se spala,se curata de cotor , seminte si se taie bucati .

Pestele se curata,se spala, se dezoseaza si se taie in bucatele dupa preferinta.Fiecare bucata se freaca cu sare,piper,zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline si se lasa la frigider pentru 15-20 de minute.Apoi,se infige pe frigarui alternand bucati de peste,ceapa,bucati de rosii,ardei gras si se frig la foc iute la gratar sau grill.Cand sunt gata ,se stropesc cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise