Frigarui de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 frunze de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 varf cutit boia de ardei iute
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 varf cutit ghimbir
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 3 linguri ulei de masline
  • lapte
  • ciupersi de padure
  • ardei gras
  • ceapa
  • rosii
  • bete de frigarui

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min,

Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs de lapte si dam din nou la rece 30 min.

Intre timp pregatim legumele, ciupercile le fierbem si le scurgem bine de apa,ardei,rosiile,le spalam si le taoem patratele,ceapa o curatam si o spalam,

Formam frigaruile, alternand carnea cu legumele, le ungem cu putin ulei si le prajim pe gratarul incins bine pe ambele parti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise