Frigarui de pui Fancy

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 iaurt
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sos Worcestershire
  • condimente pentru souvlaki
  • sare
  • piper
  • rosii
  • ceapa rosie
  • ciuperci champignon brune

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in cubulete.

Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul.

Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu sare si piper, dupa gust.Alternam bucatele de carne cu legumele pe bete de bambus si le punem pe gratarul incins (fara adaos de ulei).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise