Frigarui de pui stropite cu ulei de masline si busuioc

Se taie puiul bucatele potrivite pentru betele de lemn sau metal pe care se monteaza frigaruiele.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui circa 500 g sau pulpe dezosate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia dulce
  • busuioc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • mix de ardei (rosu ,galben,verde)
  • 3-4 cepe rosii medii

Mod de preparare

Se taie puiul bucatele potrivite pentru betele de lemn sau metal pe care se monteaza frigaruiele. Se tavalesc prin condimentele specificate si stropite cu uleiul de masline. La aceleasi dimensiuni, se taie ardeii si ceapa. Se monteaza cu drag !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise