Frigarui din piept de pui la gratar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt 2-3 portii): 1 piept de pui
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 4 felii unt cu verdeata
  • condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate)
  • 10 bete pentru frigarui

Mod de preparare

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate). Taiem ardeii si ceapa tot sub forma de cuburi si le infigem alternativ pe betele de frigarui: o bucata de pui, una de ardei, una de ceapa, samd…

Topim untul aromat cu verdeata si ungem frigaruile cu ajutorul unei pensule de silicon. Untul va aroma placut carnea de pui si o va pastra frageda si suculenta.

Prajim pe gratar pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Servim cu ardei copti, mujdei cu rosii coapte si cu cartofi sub diverse forme (prajiti, copti, innabusiti la ceaun, pireu, natur)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise