frigarui exotice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 banane
  • -1/2 ananas
  • -2 kiwi
  • -2 linguri nuca de cocos rasa
  • -2 linguri zahar pudra
  • -1 lamaie
  • -6 linguri rom

Mod de preparare

Cojeste si taie in bucati potrivite ananasul,iar bananele si kiwi in rondele.Le infigi pe frigarui,alternand fructele.Pune-le intr-un vas mai adanc si stropeste-le cu rom si suc de lamaie.Le lasi sa se macereze circa 1 ora.Aceste frigarui nu se pun pe gratar,dar cand le scoti de la macerat le pui pe un platou si le flambezi.Le servesti pudrate cu nuca de cocos rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise