Frigarui la tava

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr ficat de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe medii
  • o bucata de sunca
  • ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe)
  • 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc
  • bete ptr frigarui
  • Foaie de hartie ptr cuptor

Mod de preparare

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele.

Ardeii se taie felii cat mai potrivite iar ceapa in 4 si sunca felii subtirele (nici prea mici dar nici prea mari). Apoi se incepe aranjarea pe betisoare.

Tigaia nu se unge cu nimic, se asaza hartia pe fundul tigaii(de preferat daca aveti o tigaie mai lata sa incapa frigaruile, daca nu le aranjati in asa fel incat sa intre intr-o parte).

Frigaruile se condimenteaza cu continutul pungii,apoi se introduc in punga care se sigileaza si se baga la cuptor circa o ora.

Se servesc calde, simple sau alaturi de un piure de cartofi si o salata acrisoara si... un pahar de vin rosu (optional).

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise