Frigarui picante de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura boabe piper negru
  • 1,2 kg felii groase muschi de vita, taiate cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2 lamai verzi
  • ruccola pentru servict
  • sare, piper

Mod de preparare

Se sdrobesc boabele de piper intr-un mojar. Se pun cuburile de vita intr-un vas si se adauga putina sare, piper zdrobit si ulei de masline. Se taie in dferturi ceapa si separa foile. Se taie fiecare lamaile verde in 6 felii. Se aseaza carnea de vita pe 12 frugarui alternand cu ceapa si terminind cu o felie de lamaie verde. Se pregateste gratarul. Se lasa frigaruile timp de 10-15 min , intorcindu-se din cind in cind pina sunt gata. Se serveste pe un strat de ruccola.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise