Friptura cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 9 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • sare
  • 600 g file d eporc
  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri rondele de ceapa verde
  • piper

Mod de preparare

. Cuptorul se incinge la 2000 Celsius. Se spala cartofii, se infasoara fiecare in aluminiu si se coc 50-60 min.

2. Se amesteca 6 linguri de miere cu mustar, ulei, ierburi si sare. Carnea se taie felii si se unge cu marinata; se lasa 30 de minute. Se prajeste 5-8 min. pe fiecare parte.

3. Se amesteca branza de vaci cu smantana, 3 linguri de miere, rondelele de ceapa sare si piper. Cartofii se scot din folie si se cresteaza in partea supeioara si se umplu in sos alb. Se servesc cu carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise