Friptura cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • o ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura mustar
  • o lingura sos de gogosari
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • cimbru
  • 50 ml vin
  • apa

Mod de preparare

Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec pulpa prin acest sos, apoi o rumenesc uniform in tigaia cu ulei incins. Asez carnea in tava, adaug ceapa si morcovul taiate felii, sosul de vin ramas, o ceasca de apa. Dau la cuptor pentru o ora. Din cand in cand, stropesc friptura cu sosul din tava. Dupa ce este patrunsa carnea, o scot din sos,o las sa se raceasca, dupa care o feliez. Servesc cu ganitura de cartofi umpluti. Sosul rezultat il pasez si il servesc peste friptura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise