Friptura cu varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • -800 g pulpa de porc
  • -1,5 Kg varza murata
  • -100 gr.untura
  • -200 ml. supa Knorr
  • -100 gr ceapa
  • -sare,piper,cimbru

Mod de preparare

Carnea se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura Knorr si se taie in felii.

Varza se spala se taie fideluta si se pune la calit in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.Se adauga supa,se pune piper,cimbru,sare(daca este nevoie) se acopera si se fierbe cca 1,5 ore.Se adauga carnea feli si se mai fierbe inca 20 min.

In momentul servirii varza se pune in farfurie si carnea se aranjeaza deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise