Friptura de berbecut

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg Carne Berbecut Oaie
  • 1 l Rosu Vin
  • 2 Foi Dafin
  • 5 gr Piper
  • 250 gr Apa
  • 1 buc Usturoi
  • 15 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Mod de preparare

Se iau cam 3 kg carne de bercecut, se spala bine si se tine la bait cam 4 ore. Baitul se face din 4 cani de vin rosu, foi de dafin, piper si o cana de apa. Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se tine cam o ora si jumatate la foc mic, iar inainte de a stinge focul adaugati o cescuta de vin rosu. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise