Friptura de carne tocata in frunza de varza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O varza creata
  • sare
  • ulei
  • o lingura susan
  • 100g sunca afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100g ciuperci
  • 800g carne tocata
  • 3 oua
  • piper
  • piper de Cayenne
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • patrunjel verde tocat
  • 8 linguri pesmet
  • 4 oua fierte tare
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Se desprind frunzele de varza,se spala si se fieb 3 min. in apa cu sare, apoi se scurg .Se unge cu ulei o forma de cozonac,se presara cu susan si se tapeteaza cu varza.Sunca se taie cubulete,ceapa si usturoiul se curata si se toaca, la fel si ciupercile,si se prajesc toate in putin ulei.Se amesteca cu ouale crude, carnea tocata, condimentele,patrunjelul, si pesmetul.

Se asaza masa de carne in forma.Se curata ouale fierte, morcovii se taie in felii lungi,si se preseaza totul in masa de carne; se acopera cu foi de varza si se coace 40 de min. la cuptor.

Friptura se taie felii si poate fi insotita de un sos de friptura, finisat cu vin rosu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise