Friptura de catza imbatata cu rachiu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pasare soiul catza
  • 100 ml rachiu
  • 1punga magica knorr.. cu vin
  • 10 oua mici/ de prepelita
  • 10 buchtele de brocoli

Mod de preparare

pasarea cat e vie se imbata turnand pe gat rachiul, apoi dupa sacrificare se jumoale , se opareste si se curata de pene, se parleste sa nu ramane tulee, se curata pe interior si se indeparteaza fundul, ghearele, varfurile aripilor si capul cu gatul.Apoi se baga in punga magica pt.pui cu vin si se lasa 50 de minute in cuptor la foc mic spre mediu.Apoi se coc in spuza de foc sau in cuptor 10 oua mici /de prepelita si se scoate galbenusul intreg.Se serveste pasarea intrega pe un platou cu galbenusurile de jur imprejur si printre ele buchetele de brocoli sotate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise