Friptura de curca pe pat de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii piine prajita
  • 4 fileuri de curcan
  • sare
  • piper
  • unt
  • 400 g morcovi
  • 7 cepe verzi
  • o legatura patrunjel
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri susan
  • 4 linguri smintina

Mod de preparare

Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise