Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.

Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.

Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.

Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.

Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.

Friptura poate fi pusa si intr-o punga Knorr daca doriti.

Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise