Friptura de oaie

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o carcasa de oaie (27 kg.),
  • -6 cepe mari,
  • -4 capatane de usturoi,
  • -1 plic praf de usturoi,
  • -1 plic condimente de miel,
  • -1 lingura boia de ardei iute,
  • -1 lingura boia de ardei dulce,
  • -2 linguri sare,
  • - 1 lingura paprika dulce
  • -1 lingura curry,
  • -1 lingura cimbru,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura piper macinat
  • -1 ardei iute,
  • -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  • -1 l vin alb.

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate mai sus ,adaugam vinul si apa cat sa cuprinda carnea.

Punem la foc totul pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise