Friptura de porc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg porc
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • cimbru, patrunjel
  • 300 g smantana
  • zeama de la o lamaie
  • Pentru marinare:
  • rozmarin
  • Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie bucati potrivite si se pun la fiert.

Amestecati ingredientele pentru marinata, daca aveti rozmarin proaspat tocati-l marunt, si ungeti carnea cu acest amestec si cu ulei de masline.

Se pune carnea intr-o tava si se da la cuptor 45 minute la foc potrivit.

Cand cartofii sunt pe jumatate fierti se scurg si se amesteca cu cimbru, Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura-dupa gust, sare, piper si ulei de masline si se pun in tava peste carne si se mai da la cuptor aproximativ 20-30 minute.

Se toaca frunzele de patrunjel si se amesteca cu smantana si cu zeama de lamaie si se serveste impreuna cu friptura si cu cartofii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise