Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - fripturi de porc
  • -cartofi prajiti/nature
  • -ardei copti pentru decor
  • Sos bechamel:
  • -100 gr. faina
  • -100 gr.unt
  • -aprox.1 lt lapte
  • -patrunjel
  • -sare

Mod de preparare

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar sau la cuptor mie una imi plac pe gratar mai mult... Sosul bechamel: se pune untul intr-o oala la foc pana se topeste apoi se adauga faiana si se amesteca bine dupa care se pune laptele putin cate putin pana se incorporeaza. La sfarsit se adauga patrunjelul si sarea dupa gust. Va doresc pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise