Friptura de porc cu robarba

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de porc; rubarba 2-3 fire; sfecla 300 de grame; ceapa 4-5 cepe; morcov 3; costita afumata; 2 pahare de vin alb.sare piper delikat.

Mod de preparare

Muschiul de porc se cresteaza si se face o felie mai mare apoi se pune ceapa taiata solzi ; bucatele de morcov; rubarba fisi si sfecla se ruleaza si se face sul se pune intr-o tava si se pune costita afumata. Se da la cuptor dupa ce se pune vin alb si apa, delikat si piper si apa. Se da la cuptor pina scade vonul e gata si se rumeneste costita afumate de dasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise