Friptura de porc cu sos de piper verde

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata frumoasa de carne de porc
  • condimente pentru carne de porc
  • O punga speciala pentru friptura la cuptor
  • 2 linguri piper verde boabe
  • 2 linguri smantana pentru gatit
  • 1 lingura mustar cu boabe

Mod de preparare

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru cel putin 45 minute.

Scoatem dupa 45 min carnea din punga, golim sosul rezultat peste carne si mai dam din nou tava cu carne la cuptor pentru a se rumeni putin.Cand s-a rumenit carnea,scurgem sosul intr-o tigaie, adaugam mustarul si smantana. Adaugam peste 1-2 min si boabele de piper si mai lasam 1 minut pe foc.Carnea se feliaza pentru a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise