Friptura de porc cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc putin mai grasa
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • doua linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o von praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata. Dupa ce se prajeste putin pe toate partile ,adaugam o cana cu apa si acoperim cratita .

Lasam sa fiarba putin pina scade toata apa si apoi prajim carnea in untura lasata. Prajim pe toate partile si adaugam si usturoiul presat.

Daca doriti sa faceti friptura la cuptor, se poate folosi o punga Knorr.

Friptura se serveste cu cartofi piure si cu salata.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise