Friptura de porc marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de muschi file de porc taiat felii 1,5 cm
  • 50 gr arahide rumenite
  • 2-3 fire de cimbru
  • Pentru marinata:
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri sos de soia
  • 4 linguri sos de stridii sau hoisin
  • 2 linguri de miere
  • 3 catei de usturoi,zdrobiti
  • 25 gr ghimbir razuit
  • 1 chili tocat marunt

Mod de preparare

Intr-un bol ceramic combina ingredientele pentru marinata, adauga carnea si lasa deoparte.

Rumeneste arahidele si cimbrul, pana cand se usuca, circa 2-3 minute. Marunteste-le in tocatorul electric pana devin pulbere sau "sare"

Incinge gratarul si frige carnea 3-4 minute pe fiecare parte. Infinge bucatelele pe tapuse mici din lemn si presara arahide sfaramate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise