Friptura de porc marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de muschi file de porc taiat felii 1,5 cm
  • 50 gr arahide rumenite
  • 2-3 fire de cimbru
  • Pentru marinata:
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri sos de soia
  • 4 linguri sos de stridii sau hoisin
  • 2 linguri de miere
  • 3 catei de usturoi,zdrobiti
  • 25 gr ghimbir razuit
  • 1 chili tocat marunt

Mod de preparare

Intr-un bol ceramic combina ingredientele pentru marinata, adauga carnea si lasa deoparte.

Rumeneste arahidele si cimbrul, pana cand se usuca, circa 2-3 minute. Marunteste-le in tocatorul electric pana devin pulbere sau "sare"

Incinge gratarul si frige carnea 3-4 minute pe fiecare parte. Infinge bucatelele pe tapuse mici din lemn si presara arahide sfaramate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise