Friptura de porc picanta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de porc
  • 10 boabe de piper
  • 8 cuisoare
  • 2 lingurite scortisoara
  • 50 ml coniac
  • 200 gr ceafa
  • punga magica knorr pentru friptura de proc cu ustoroi si afumatura

Mod de preparare

Piperul pisat, cuisoarele, scortisoara se amesteca intr-un pahar impreuna cu coniacul. Carnea taiata bucati mari se pune intr-o farfurie si pe deasupra se toarna amestecul de condimente cu coniac. Se lasa la macerat jumatate de ora si apoi se presara condimentul knorr. Se introduc feliile de carne in punga magica (intepata cu acul in cateva locuri) si se lasa la cuptor pentru 70-80 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise