Friptura de porc Stroganoff

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc fara os
  • 8 felii de sunca de Praga
  • 8 felii de cascaval moale (Gauda)
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smântâna
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel tocat
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc putin pe amble parti in tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si pipereaza.

Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.

Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.

Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise