Friptura de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de marime potrivita;
  • 1 kg ciuperci prospete (eu prefer pleurotus, dar sunt bune orice fel de ciuperci);
  • 500 g ardei;
  • 2 cepe mari;
  • 2 morcovi;
  • usturoi;
  • 1 pahar vin;
  • sare, piper;
  • unt;
  • 1 plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant.

Mod de preparare

Puiul se taie in bucati si se spala bine.

Se pune in tava putin unt, sau orice alt fel de grasime, dupa care se aseaza un pat din ciuperci, morcovi, ardei si ceapa toate taiate in bucati potrivite. Peste se aseaza bucatile de pui iar apoi se adauga sare si piper dupa gust si continutul unui plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant. Se adauga paharul de vin si se da la cuptor aproximativ 1 ora. Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat. Se poate folosi si punga de la Knorr dar atunci ar trebui sa folositi cantitati mai mici la ingrediente.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise