Friptura de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 1 kg de cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura de bulion
  • boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare

Spalam, curatam pulpele de pielita si le taiem in doua,le asezam in tava,apoi punem pe langa ele cartofii curatati si taiati,punem o cana de apa(cine vrea mai mult sos pune mai multa apa)si dam tava la cuptor pentru 50 de minute,dupa care punem usturoiul pisat,bulion,boia,sare si piper si mai lasam la cuptor 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise