Friptura de pui cu bere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui mai grasute
  • 1 cutie bere bruna
  • 1 portocala
  • 1 punga magica knorr pt.friptura de pui picant
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 rosie

Mod de preparare

Se spala bine aripioarele, se baga in punga magica knorr pt.friptura de pui picant impeuna cu rondele de portocala, rondle de rosie si rondele de ceapa verde.Se lasa sa se patrunda putin cam 15 minute apoi adaugam si cutia de bere. Mai lasam 25 de minute in punga cu gura intredeschisa. Apoi servim fripturica calduta cu feliute de rosie si portocala alternand pe marginea platoului.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise