Friptura de pui cu sos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe/piept de pui (in functie de cate portii sunt la masa-cate o bucata de fiecare persoana)
  • 200 g ciuperci
  • 100 g usturoi
  • 200 g suc de rosii
  • 100 g ulei
  • sare, piper, boia dulce, cimbru, busuioc, magheran, oregano, coriandru, scortisoara, ardei iute,patrunjel,marar (cantitatile variaza in functie de preferinte)

Mod de preparare

Carnea de pui se pune intr-o tava/un vas termorezistent impreuna cu ciupercile intregi si se asezoneaza cu o parte din mix-ul facut din condimentele mentionate mai sus.Sucul de rosii se amesteca bine cu usturoiul ras si uleiul si se adauga restul.Se toarna peste carnea de pui.

Se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu piure de cartofi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise