Friptura de pui impanata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie (1-2 linguri)
  • oregano
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

Pulpele de pui se presara cu sare, piper si se impaneaza cu usturoi. Se amesteca mierea cu oregano si cu zeama de lamaie si se ung pulpele cu acest amestec. Se lasa la macerat jumatate de ora in frigider. Se presara peste pulpe condiment din punga magica cu ierburi aromate si apoi introducem pulpele in punga.

Lasam la foc mediu timp de 50-60 de minute. Se servesc calde cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise