Friptura de pui in straturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga magica knorr pt.pui cu ierburi aromate
  • 2 file de piept mare de pui
  • 2 rosii mari
  • 1 fir de praz gigant
  • 200 g parmezan
  • crengute de rozmarin

Mod de preparare

Se desface bine punga magica knorr, se aseaza cu grija un start de fle de piept de pui taiat in portii cat palma.peste acest strat de pui presaram din belsug condimentul din punga magica. Apoi asezam un strat de rondele de rosii peste care presaram din belsug parmezan ras. Apoi punem iar un strat de piept de pui si iar condiment din punga magica. Apoi asezam un strat de rondele mari de praz si iar presaram mult parmezan. Ultimul strat va fi tot de piept de pui si iar condiment. Daca vreti sa iasa frumos fripturica in straturi fie legati cu o sfoara pachetul ca un cadou fie infasurati capatul pungii sub partea umpluta ca sa iasa ca un cub mare. Bagati in tava la cuptorul incins si lasati la foc mediu pana se rumeneste. Se serveste calduta cu crengute de rozmarin proaspat deasupra. Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise