Friptura de pui Kapritzioza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 cutiuta porumb Bonduelle
  • 4 ciuperci proaspete champignion
  • 2 linguri capere de la borcan
  • 1 piept de pui
  • 1 punga magica Knorr pentru friptura de pui picant
  • 1 ardei capia rosu
  • masline negre
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul fasiute. Facem un dressing din mustar cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Il turnam peste salata verde. Scoatem pieptul cu ciupercile si maslinele din cuptor si il asezam pe patul de salata verde. Presaram boabe de porumb si capere, ornam cu lamele de ciuperci deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise