Friptura de pui Kapritzioza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 cutiuta porumb Bonduelle
  • 4 ciuperci proaspete champignion
  • 2 linguri capere de la borcan
  • 1 piept de pui
  • 1 punga magica Knorr pentru friptura de pui picant
  • 1 ardei capia rosu
  • masline negre
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul fasiute. Facem un dressing din mustar cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Il turnam peste salata verde. Scoatem pieptul cu ciupercile si maslinele din cuptor si il asezam pe patul de salata verde. Presaram boabe de porumb si capere, ornam cu lamele de ciuperci deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise