Friptura de pui la cuptor cu ierburi aromate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 1 telina mica rasa
  • 1 ceapa rosie mica rasa
  • 1 mar mic ras
  • 1 morcov mic ras
  • 50 g unt
  • 200 g cascaval ras
  • 2 linguri vin alb sec
  • sare piper
  • knorr delicat punga magica pt.friptura de pui cu ierburi aromate

Mod de preparare

Legumele se soteaza in unt, se adauga sare si piper. Se ia din acest mix si se presara peste 3 bucati de carne de pui. Se adauga cascaval ras. Se pune deasupra la fiecare din cele 3 bucati de carne cate o alta bucata de carne drept capac. Se pregateste punga magica knorr cu ierburi pt.friptura de pui conform instructiunilor de pe punga . Se unge o tava cu putin unt. Se da friptura la cuptor. Se adauga vinul dupa cca.10 min. Se lasa pana se rumeneste bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise