Friptura de pui la cuptor cu ierburi aromate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 1 telina mica rasa
  • 1 ceapa rosie mica rasa
  • 1 mar mic ras
  • 1 morcov mic ras
  • 50 g unt
  • 200 g cascaval ras
  • 2 linguri vin alb sec
  • sare piper
  • knorr delicat punga magica pt.friptura de pui cu ierburi aromate

Mod de preparare

Legumele se soteaza in unt, se adauga sare si piper. Se ia din acest mix si se presara peste 3 bucati de carne de pui. Se adauga cascaval ras. Se pune deasupra la fiecare din cele 3 bucati de carne cate o alta bucata de carne drept capac. Se pregateste punga magica knorr cu ierburi pt.friptura de pui conform instructiunilor de pe punga . Se unge o tava cu putin unt. Se da friptura la cuptor. Se adauga vinul dupa cca.10 min. Se lasa pana se rumeneste bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise