FRIPTURA DE PUI LA PUNGA

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe,
  • 10 cartofi,
  • 2 cepe rosii,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 1 lingura cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • 2 foi de dafin,
  • 1 lingurita praf de curry,
  • 1 lingurita oregano,
  • 1 lingurita ghimbir,
  • 1/2 lingurita scortisoara,
  • 1 varf de cutit de praf de ardei iute,,
  • 2 lingurite Secretul gustului;

Mod de preparare

1.Cartofii se curata ,se spala si se taie in sferturi.Ceapa curatata se taie rondele.

2.Intr-o tigaie , se pune uleiul de masline ,se adauga cartofii si ceapa ,sare, piper si se lasa sa se caleasca impreuna.La final se adauga cimbru si boia.Se amesteca bine.

3.Pulpele spalate , uscate cu un servet de bucatarie ,se condimenteaza cu sare, piper,praf de curry,oregano,ghimbir,foi de dafin,scortisoara,1 praf de ardei iute si Secretul gustului.Se pun in punga magica Knorr, se leaga si se pune pe o tava la cuptor.Se lasa pana carnea se rumeneste si se patrunde.

4.Friptura de pui se serveste cu cartofii si ceapa ,pregatite in prealabil si un vin alb sec.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise