FRIPTURA DE VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 5-6 linguri de vin alb
  • 25 g unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate cu ciocanul de snitele. Se pune intrun vas termorezistent sau tava de friptura adaugam toate ingredientele, usturoiul se taie felii si se adauga in vas. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc potrivit Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cand este gata se poate servi cu pireu de cartofi, cartofi pai, orez, alaturi de o salata de cruditati, dupa pofta fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise