FRIPTURA DE VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 5-6 linguri de vin alb
  • 25 g unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate cu ciocanul de snitele. Se pune intrun vas termorezistent sau tava de friptura adaugam toate ingredientele, usturoiul se taie felii si se adauga in vas. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc potrivit Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cand este gata se poate servi cu pireu de cartofi, cartofi pai, orez, alaturi de o salata de cruditati, dupa pofta fiecaruia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise