Friptura de vita in bere.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vita pentru friptura
  • Cartofi
  • Bere (daca aveti neagra)
  • Sare, Piper, Mirodenii dupa pofta inimii.

Mod de preparare

Aceasta reteta este intr-un fel inventie proprie pentru a scuti timp si dureri de falci...

Carnea presarata cu ce fel de mirodenii poftiti si cartofii sarati(dupa plac puteti adauga si ardei sau alte legume)se pun in tava si peste toate se varsa berea fara sa acoperiti carnea. Restul berii se toarna in pahar si se bea in timp ce friptura acoperita cu folie de aluminiu se coace in cuptorul incins la 190-200 C pentru cel putin o ora.(Daca nu vi se pare carnea destul de moale mai lasati inca o jumatate de ora sau pina cind va este pe plac).

Se serveste cu salata sau muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise