Friptura de vitel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vitel100 g costita4 catei de usturoi50 ml uleio ceapasare
  • piper
  • cimbru
  • einibahar boabe
  • oregano
  • foi de dafin1 ceasca vin alb demisec

Mod de preparare

Carnea o speli, o impanezi cu bucatele mici de costita si usturoi,o snuruiesti. Faci un sos din ulei si condimente, treci carnea prin acest sos, o pui intr-un vas incins cu ulei, sa se rumeneasca pe toate partile,o asezi in tava.Peste carne presari boabe de ienibahar, ceapa feliata, foi de dafin,,sosul ramas, 2 cani de apa si dai la cuptor.Periodic stropesti carnea cu sos.Daca e nevoie, mai adaugi apa. Cand carnea  e aproape patrunsa, adaugi vinul si lasi sa scada sosul.Scoti carnea sa se raceasca, scoti snurul, tai felii, asezi feliile in tava, incalzesti in sos. Servesti cu garnitura de cartof si salata sau muraturi

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise