Friptura de vitel cu purcel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de porc moale
  • 300 g carne vitel vrabioara
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar bulion
  • 1 ceapa alba
  • 1 graunte usturoi
  • 3 linguri ulei
  • condimente knorr
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se amesteca bucatile de porc cu cele de vitel si se pun in punga magica Knorr cu condimente pentru porc cu vin. Se adauga o ceapa taiata solzisori si un graunte de usturoi taiat feliute. Se lasa la cuptorul incins cu punga legata cam 35 de minute dupa care adaugam in punga uleiul, bulionul si vinul si mai lasam 35 de minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu mamaliguta calda alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise