Friptura de vitel in sos negru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g carne vitel;
  • -1 ceapa rosie;
  • -6 graunti de usturoi;
  • -1 pahar vin negru(zaibar);
  • -sare, piper;
  • -1/2 morcov;
  • -1/2 cartof dulce yam;
  • -2 ardei capia rosii;
  • -1/2 pahar pasta de rosii;
  • -marar si patrunjel verde;
  • -4 masline negre;
  • -1 punga magica knorr pentru friptura de pui sau porc cu vin

Mod de preparare

Se taie bucatele carnea de vitel si se baga in punga magica impreuna cu maslinele si condimentele din 1/2 punga knorr. Se leaga la gura si se da la cuptorul incins cam 15 minute dupa care adaugam si 1/2 pahar vin negru si 1 lingura ulei, 1 graunte usturoi tocat fin si lasam inca 20 de minute fara sa inchidem punga.

Separat facem la tigaie un sos negru din legumele curatate di date pe razatoare, cu sare pier si ulei. Spre sfarsit adaugam 1/2 pahar vin rosu si mai lasam iar. Cand e gata servim fripturica in mijloc peste care turnam sosul negru, presaram verdeata tocata fin si alaturi facem floricele din buchetele de conopida murata cu sfecla rosie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise