Friptura de vitel la dubletta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de carne din pulpa de vitel
  • sare, piper,ienibahar,busuioc
  • o cescuta de vin alb
  • 2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

- Asezam carnea intre doua folii din plastic, o batem pe ambele parti cu ciocanul de carne.

- Obtinem marinata din vin, ulei si condimente, in care marinam carnea timp de 30 minute.

- Incingem dubletta,prajim carnea pe ambele parti.

Servim cu piure de cartofi si castraveti murati sau salata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise