Friptura de vitel/porc cu lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 1/2 lamai
  • 150ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 8 snitele de vitel/porc
  • ulei

Mod de preparare

Se rade coaja de la una din lamai si se stoarce sucul de la ambele.Se amesteca sucul si coaja rasa cu vin,sare si piper.Snitelele se marineaza in acest amestec 3ore.Se scot snitelele din marinata ,se sterg si se prajesc in ulei.

Marinata se da in fiert .In acest sos se asaza fripturile si se servesc imediat.Se decoreaza cu felii de lamaie de la jumatatea ramasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise