friptura din carne de pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui, ulei,morcovi, patrunjel si telina radacina,ceapa, ciuperci, usturoi,cartofi, sare,piper,
  • patrunjel verde, vin alb

Mod de preparare

Bucatile de pui se ianbusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa.Se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjel radacina,piper,550 ml de apa fiarta si se continua inabusirea cu vasul acoperit,pana ce carnea si legumele sunt fierte.Separat ,se inabusa ciupercile in 50 ml de ulei, se adauga sare si piper.

Cartofii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ,apoi se adauga peste ciuperci.

Sosul rezultat din fierberea carnii cu legume se paseaza peste cartofi si ciuperci , se fierb 30 min.

Se adauga mujdei de usuturoi,vin, patrunjel verde ,bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise