Friptura din pulpe la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 4 linguri mustar
  • o ceapa
  • un morcov
  • 4 catei de usturoi
  • piper,sare, cimbru,oregano
  • 3-4 lingui ulei
  • o cescuta vin alb

Mod de preparare

Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim cu piure de cartofi si muraturi. Noi am servit cu rosii in otet.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise