Friptura din pulpe

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe
  • o ceapa
  • un morcov
  • condimente
  • 1 cescuta vin
  • 5-6 linguri ulei

Mod de preparare

Portionez pulpele, le condimentez.Incing uleiul in tigaie, rumenesc usor pulpele pe ambele parti. Uneori las pulpa intreaga (in functie de marimea acesteia). Adaug ceapa taiata pestisori, morcovul feliute, usturoiul pisat, vinul si o ceasca de apa. Acopar, dau la cuptoul incins, las sa scada. Este foarte gustoasa. Servim pulpele cu garnitura de cartofi, salata au muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise