Friptura Esterhazy

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g ciuperci
  • 1 morcov mic ras
  • 3 cepe verzi tocate
  • 50 g unt
  • 1 lingurita paprika
  • 100 g smantana
  • 4 bucati muschi de vaca

Mod de preparare

Sotati legumele intr-o tigaie cu unt, sare si paprika. Adaugati smantana si fierbeti innabusit cca. 3 min.

Puneti carnea intr-un vas termorezistent, adaugati sosul si tineti la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise